• Hu
  • En
  • DE

Családi rendezvények

Tudjuk, hogy nem könnyű egy-egy nagyobb családi ünnepet megszervezni, és számtalan megoldandó problémával kell ilyenkor szembesülni:Elfér -e majd kényelmesen a család? Le tud -e egyszerre mindenki az asztalhoz ülni?

Ízlik -e majd a menü mindenkinek? Miből, mennyi készüljön el? És akkor még nem is beszéltünk az összejövetel utáni órákig tartó mosogatásról, és takarítástól, ami biztosan kimeríti a vendéglátókat.

Levesszük válláról a szervezés gondját!

Ebben szeretnénk mi a segítségükre lenni, hogy a fontos családi pillanatokat mindenki ugyanúgy meg tudja élni. Hangulatos éttermünkben és kerthelyiségünkben számtalan családi rendezvényt bonyolítottunk már le, és fontosnak tartjuk, hogy a család minden tagja együtt ünnepelhessen. Születésnap, évforduló, keresztelő, eljegyzés vagy ballagási ebéd? Önnek nincs más dolga, mint elképzeléseit munkatársainkkal megosztani, és utána az esemény minden pillanatát kiélvezni. Kérés esetén különtermet is tudunk biztosítani!

Gondoljon ránk baráti összejövetelek, osztálytalálkozók szervezésekor is!

Esküvőszervezés – minden apró részletre ügyelve

Szállodánk kúriajellegű épülete hangulatos helyszín esküvők szervezésére. Legyen szó egy szertartás utáni meghitt családi ebédről vagy hajnalig tartó táncos lakodalomról, közvetlen kertkapcsolatos rendezvénytermünkben gondoskodunk az emlékezetes pillanatokról. A házias ízekre és egészséges ételekre szakácsaink, a gyors kiszolgálásra pedig tapasztalt felszolgálócsapatunk szakértelme a garancia. A teremelrendezés, dekoráció, az étel- és italkínálat minden apró részletét az ifjú pár elképzelései szerint alakítjuk ki, és egyedi kérések megvalósítására is nyitottak vagyunk. A hosszúra nyúló ünneplés fáradalmait az ifjú pár és a messzebbről érkezett barátok, rokonok is felújított szobáinkban pihenhetik ki.

Halotti tor – a Farkasréti temető közvetlen közelében

A családot sajnos nem csak örömteli események hozzák össze. Egy szeretett családtag elvesztése után a halotti toron lehetőség van a közös emlékezésre. Éttermünkben, a Farkasréti temetőtől mindössze néhány száz méterre méltó környezetben láthatja vendégül a búcsúztatásra érkezőket.